rood

 


Schilderwerk

Veel werkzaamheden bevinden zich op het vlak van onderhoud van bestaande objecten. Dit kunnen woningen zijn, maar ook bij bedrijfshuisvesting als winkels en kantoren. Daarnaast wordt het schilderwerk uitgevoerd bij nieuwbouwprojecten en voor uw nieuw te bouwen huis. Schilderwerk behoeft ook meerjarenonderhoud, met de expertise van Tienstra kan er een vakkundig advies voor u worden opgesteld.

Glaswerk
Voor reparaties en schades aan glas kan Tienstra u ook van dienst zijn. Voor het plaatsen van glas, maar ook bij renovatie van enkele naar dubbele beglazing.

Wandafwerking

Bij wandafwerking zijn er veel mogelijkheden. Een goed advies, het vergelijken met stalen en voorbeelden uit behangboeken, kan u helpen om uw keuze te maken. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, wordt een offerte voor u opgemaakt en kan de bestelling worden geplaatst. Het werk wordt in zijn geheel afgemaakt, want ook in het plakken van het behang bestaat een jarenlange ervaring. Naast behang zijn nog meer wandafwerkingen mogelijk, zoals; Glasweefsel, spuiten met spac, meerkleuren verf, granol, muurverf of lakverf.

J.R. (Jan) Tienstra - Stationsdwarsstraat 16 - 6662 AZ - Elst (Gld) - tel: 0481-375694 - E-mail: info@tienstra.nl